به گزارش همشهری آنلاین، شعیبی در نشست بررسی و ارزیابی برنامه های نشاط سالمندی مناطق ۲۲ گانه تهران با بیان این مطلب افزود: کانون سالمندان از سال ۸۴ فعالیت خود را در سرای محله های مناطق ۲۲ گانه تهران آغاز کرده است. این کانونها تلاش دارند با اجرای برنامههای مختلف فرهنگی، ورزشی و اجتماعی زمینه را برای با نشاط کردن سالمندان عضو این کانون ها فراهم کنند.
وی با اشاره به اینکه بر اساس آخرین سرشماریهای انجام شده از جمعیت سالمندی پایتخت، یک میلیون و ۱۰۹ هزار سالمند در تهران زندگی میکنند، افزود: برخی مناطق تهران به نسبت جمعیت خود بالاترین تعداد سالمند را در خود جای دادهاند. براین اساس، مناطق ۳ و ۱ و ۶ بیشترین و مناطق ۲۲ و ۲۱ و ۱۹ کمترین تعداد سالمند را به نسبت جمعیت درمیان مناطق ۲۲ گانه پایتخت به خود اختصاص دادهاند.
مدیر اداره سلامت اجتماعی اداره کل سلامت شهرداری تهران اضافه کرد: کانونهای سالمندی با اجرای برنامههای فرهنگی، آموزشی و تفریحی تلاش میکنند از بروز بیماریهای روحی و روانی ناشی از دوران سالمندی جلوگیری و با این اقدام از بروز برخی بیماریهای ناشی از کم تحرکی، افسردگی و انزوای سالمندی در این گروه سنی جلوگیری کنند.
وی به استقبال سالمندان از ۱۸ عنوان برنامه در کانونهای سالمندی در سال گذشته خبر داد و گفت: با اجرای برنامههای متنوع از جمله دورهمی سالمندی، دوشنبه های سالمندی، رقابت های نشاط سالمندی، سلامت یاری سالمندی، تورهای گردشگری و نیز لیگ حافظه سالمندی، سالم پیر شویم و گذر خاطره دست کم ۳۰ هزار سالمند از این برنامه ها استفاده کردهاند.
شعیبی با بیان اینکه کانون های سالمندی در سرای محله ها به سالمندان درگروه سنی ۶۵ سال خدمات مورد نیاز فرهنگی، اجتماعی و ورزشی مورد نیاز آنان را ارایه میکنند، گفت: کانون سالمندان در مناطق ۶، ۱۴ و ۹ بیشترین و در مناطق ۲۰، ۱۱ و ۱۰ کمترین تعداد عضو را دارند.
نظر شما